Clock PMS Suite. Een hotel management systeem in de cloud //

Snel en eenvoudig


1,2,3, Go! Boek in drie eenvoudige stappen

Hoe eenvoudiger het boekingsproces, des te waarschijnlijker dat gasten de reservering afmaken en bij een volgende gelegenheid opnieuw uw hotel kiezen. De boekingsmodule van Clock PMS Suite kan een gebruiker in drie eenvoudige stappen van de beschikbaarheidsopgave tot de bevestiging leiden. Het heeft een duidelijk en begrijpelijk minimalistisch ontwerp, zodat de aanstaande gast binnen de kortste keren een bevestigde boeking heeft.

Boek nu! Забронировать! 预订客房! Communiceer met gasten in hun taal

De boekingsmodule van Clock PMS Suite kan eenvoudig worden vertaald in zo veel talen als gewenst. Voeg simpelweg een taal toe in de instellingen van de boekingsmodule en voer een vertaling in voor ondermeer hotelvoorwaarden en het bevestigingsdocument. Ook systeemvelden als 'aankomst' en 'aantal nachten' kunnen worden vertaald. Knoppen met alle gekozen talen verschijnen vervolgens op het beginscherm van de boekingsmodule, zodat gebruikers eenvoudig hun voorkeurstaal kunnen selecteren.

Mobiel-vriendelijke online boekingsmodule en self service

GEEN commissie of transactiekosten

In tegenstelling tot andere aanbieders van boekingsmodules zijn er bij Clock PMS Suite geen commissie - of transactiekosten op boekingen. Wanneer een tariefplan met boekingsmodule wordt gekozen, is het gebruik hiervan inbegrepen in de totaalprijs. Hiermee is iedere boeking van eigen site pure omzet. Denk bijvoorbeeld ook aan reisagenten die met een code rechtstreeks bij het hotel kunnen boeken tegen een onderhandeld tarief, voor u en voor uw partners vrij van welke verdere kosten dan ook!

Engageer uw gasten op hun mobiele apparaten

Onze online boekingsmodule is geoptimaliseerd voor correcte werking op alle mobiele apparaten. Ook biedt het u en uw gasten, in combinatie met het Self Service Portaal, de gelegenheid tot een verbeterde vorm van contact, van het moment van boeken tot hun verblijf en daarna. In het Self Service Portaal vind men functionaliteit voor inchecken, uitchecken, kamerselectie, aanpassing van de reservering, betalingen en nog veel meer (lees meer over het Guest Self Service Portaal).

Krachtige verkoopfuncties


Laat uw gasten zoeken naar beschikbare kamers of beschikbaarheid bekijken op een kalender

Het is goed om te kunnen kiezen. Naast het gebruikelijke zoeken per datum kan gebruikers van de boekingsmodule de mogelijkheid worden geboden om de beschikbaarheid van specifieke accommodatie bekijken en deze reserveren. Dit werkt nog beter wanneer gecombineerd met de functie voor het boeken per kamer/unit.

Verkoop per kamertype of per kamer, appartement, cottage, etc.

Grotere accommodatiebedrijven verkiezen meestal om kamertypes aan te bieden, terwijl kleinere bedrijven met uiteenlopende gastenverblijven de boeker liever de specifieke accommodatie laten reserveren. Geen probleem, de online boekingsmodule van Clock PMS Suite biedt beide mogelijkheden. Met 'boek per nummer' geselecteerd kunnen gasten de beschikbaarheid van een individueel gastenverblijf nagaan, alsook mogelijke restricties zoals 'niet beschikbaar tijdens weekdagen' vermeld zien.

Meerdere kamers boeken

Doordat de functie voor het boeken van meerdere kamers van de Online boekingsmodule geïntegreerd is in Clock PMS Suite, kan er meer dan één kamer tegelijk worden geboekt EN kan iedere van deze kamers voor een ander type of verschillend aantal gasten zijn. De reservering wordt bevestigd met één overzicht en een garantie kan worden voorzien met een enkele aanbetaling online. Omdat het systeem prijzen per kamer hanteert gaat dit hand in hand met vrijheden voor het aanpassen van de boeking. In geval van deelannulering blijven de overige kamers in een boeking onveranderd gereserveerd. Dit alles komt vooral van pas bij kleinere groepen en families, waar niet iedereen op dezelfde datum aankomt of vertrekt of waar gasten soms doorreizen alvorens weer terug te keren naar uw hotel.

Het gebruik van promotiecodes voor toegang tot speciaaltarieven in de online boekingsmodule van Clock PMS Suite

Promotiecodes, onderhandelde tarieven en vaste gasten

Omdat boekingen die tot stand komen via de eigen Clock PMS Suite online boekingsmodule commissievrij zijn, moedigt u het gebruik hiervan graag aan. Doe dit bijvoorbeeld door middel van een nergens anders verkrijgbare promotiecode, als incentive om een volgende keer rechtstreeks te boeken. Eventueel gewenste rate parity blijft onaangetast, kortingstarieven worden niet algemeen openbaar en reisagenten kunnen met een code toegang krijgen tot hun onderhandelde tarieven, zonder de extra kosten die langs andere weg van toepassing zouden zijn.

Bekijk de video

Promoties en speciale aanbiedingen

De online boekingsmodule van Clock PMS Suite maakt het mogelijk om rechtstreekse links naar specifieke promoties of arrangementen te genereren. Deze links kunnen op uw website of in een mailcampagne gebruikt worden, zodat potentiële gasten eenvoudig kunnen boeken tegen het aangeboden, promotionele tarief. Op deze manier kan hun aandacht worden getrokken met links als "Valentijn voor 2" en "Kom bij van kerst 26-30 Dec", om klikken dan rechtstreeks naar de verwachte aanbieding te leiden. Zo wordt voorkomen dat zij afgeleid worden tijdens het gebruik van de boekingsmodule en het invoeren van de relevante zoekgegevens.

Ontvang een email met een demo aanbiedingscampagne

Setting hotel online rates in the hotel management system Clock PMS Suite

Administratie vereenvoudigd


Beschikbaarheid en boekingsverkeer in 'real-time'

De online boekingsmodule en de functie tarieven en beschikbaarheid gebruiken dezelfde, continu veranderlijke status in Clock PMS Suite. Een stop sale kan automatisch gebeuren zodra een in te stellen aantal kamers resteert of wanneer de kamers zijn uitverkocht. Geen handmatigbeheer van allocatie is nodig. Alle manueel en automatisch ingevoerde boekingen hebben effect op de totaalbeschikbaarheid, die dan onmiddelijk aangepast weer dient voor een volgende aanvraag, waar deze ook vandaan komt.

Tarieven en restricties

Maximalisering van omzet kan worden bereikt door restricties toe te passen op de tarieven. Er hoeft voor de Online boekingsmodule geen apart set tarieven bij te worden gehouden, één en dezelfde 'Best Available Rate' zou zelfs kunnen dienen voor de boekingsmodule, OTAs en telefonische aanvragen. Stel seizoenen in voor bepaalde seizoenstarieven en voeg restricties toe voor specifieke data, tarieven of tariefplannen. Koppel speciaaltarieven aan promotiecodes en geef gasten, bedrijfspartners en reisagenten om tegen het gepaste tarief online te boeken. Publiceer tarieven met of zonder BTW en lokale belastingen.

Beperk mogelijke aankomstdata

De Online Boekingsmodule van Clock PMS Suite is ontworpen om alle vormen van accommodatiebedrijven te kunnen dienen. Sommige hotels bieden alleen vaste packages aan of hebben hun aankomstdagen ingesteld aan de hand van lokale chartervluchten of een TO contract. Dit kan eenvoudig worden gedaan in de tariefinstellingen met de functie "Dagen van aankomst". Ook kan een minimum aantal dagen voor aankomst nodig voor reserveren worden ingesteld, bijvoorbeeld om boekingen voor dezelfde dag uit te sluiten.

Aanpassingen en annuleringen

Afhankelijk van de instellingen kunnen gasten hun reservering zelf online aanpassen of annuleren. Ook telefonische boekers krijgen een bevestiging per email met een link naar het Self Service Portaal, vanwaar de boekingsstatus aangepast kan worden. Uiteraard ontvangt u dan onmiddelijk een notificatie met de gewijzigde reserveringsgegevens.

Veilige garanties en betalingen


Directe betalingen met WorldPay, Authorize.net en PayPal

Voldoe aan de PCI DSS vereisten van de Credit Card aanbieders, wettelijk verplicht voor handelaren zoals accommodatiebedrijven. Gebruik onze interfaces voor automatische verwerking van betalingen door 's werelds marktleiders. Ook kunnen de CC gegevens van gasten gebruikt worden als garantiemiddel en het gebruik ervan kan worden beperkt met de instellingen voor gebruikersrechten en bewaring, aan de hand van PCI DSS.

Verschillende garantievoorwaarden, flexibele en non-refundable tarieven

Koppel een tarief aan garantievoorwaarden en maak zo een non-refundable kortingstarief alleen beschikbaar als er direct online betaald wordt. De Online boekingsmodule kan met o.a. duidelijke omschrijvingen en berekende aanbetalingsbedragen diverse vereisten en garantievoorwaarden presenteren. Kies eerst of garanties altijd vereist zijn. Bij de tarieven waar dat het geval is selecteert u de gewenste methodes, zoals a.h.v een credit card (betaling) of overschrijving. Daarna koppel je ieder tarief aan garantievoorwaarden, zoals "Boek nu, betaal later" verbonden kan worden met het moeten invullen van credit card gegevens en "Non-refundable" een onmiddelijke betaling behoeft.

Het bevestigingsdocument

De Online boekingsmodule van Clock PMS Suite stuurt automatisch een bevestiging naar het door de gast opgegeven email adres. dit document is voorzien van uw bedrijfslogo, een plattegrond met locatie en adres en een in te stellen header en footer. De rest van de inhoud bestaat uit de reserveringsgegevens, de hotelvoorwaarden en een weergave van totaalkosten en eventuele betalingen. Het onderwerp en de hoofdtekst van de email zijn ook in te stellen. Tenslotte is er een automatisch gegenereerde link naar het Self Service Portaal met unieke pincode, zodat een beter manier van gastenrelaties kan worden opgebouwd.

Inhoud (op maat) en integratie


Maatwerk en integratie, geef het een eigen look!

Het uiterlijk van de Online boekingsmodule is volledig aanpasbaar qua logo's, (letter-)kleuren, hoofdafbeelding en - tekst, voettekst, etc. Op deze manier kan het als geïntegreerd onderdeel één worden gemaakt met uw site. Uw web development partner kan een .css bestand maken met alle gewenste instellingen en deze simpelweg uploaden in het PMS. Op deze manier worden bezoekers aan uw site boekers, zonder het te hoeven verlaten en met een consistente ervaring tot zelfs uw facebook pagina met Clock boekingsmodule!

Presenteer uw bedrijf en accommodatie op de best mogelijke manier

Nodig meer gebruik uit door de boekingsmodule een aantrekkelijk uiterlijk te geven, een fotogalerij toe te voegen en aandacht trekkende omschrijvingen van uw accommodatie in te voeren. Geef daarna de tarieven duidelijke namen en omschrijvingen in zoveel talen als nodig. De tariefcode PROMODBL kan zo worden weergegeven als "Paaspromotie voor twee" met korte toelichting.

Eenvoudig ingesteld

De Online boekingsmodule is bijzonder eenvoudig en snel in te stellen. Het komt neer op het doorlopen van het PMS en het daarbij selecteren van de informatie die online moet verschijnen. Dan kan u, rekening houdend met de vereisten van online verkoop, de nodige aanpassingen doorvoeren, zoals instellen of de kamers per type of nummer worden weergegeven, tariefrestricties toevoegen of garantiebepalingen instellen.

Google Analytics

Meer achtergrondinformatie over het verkeer en de activiteiten op uw website nodig? Clock gebruikers kunnen met Google Analytics data vergaren over het gebruik van de Online boekingsmodule. Stuur ons simpelweg de gegevens van de te gebruiken Google account en we stellen het voor u in!