Clock PMS Suite. Een hotel management systeem in de cloud //

Uw beste keuze in cloud hotel management oplossing..

Terug naar alle kenmerken

Toegankelijk

 •  
 •  Van ieder apparaat
 •  Van overal
 •  

Snel

 •  
 •  Voor de cloud gemaakt
 •  Reactief
 •  

Veilig

 •  
 •  Amazon Web Services
 •  Gegarandeerde continuïteit

Kostenefficiënt

 •  Werkt op ieder apparaat
 •  Installatie onnodig
 •  Geen netwerkvereisten
 •  Betaal wat en wanneer nodig

..om de volgende redenen:

Overal bruikbaar

Cloud hotel management system Clock PMS Suite displayed on different screens

Op ieder apparaat
Met een browser.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Met internettoegang op een smartphone, tablet, laptop of ander apparaat met een browser kan het op ieder moment worden gebruikt. Zelfs met een desktop computer zal het nog lukken!

Aan de medewerkers.
Waar dan ook in het hotel.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Met internettoegang kan het overal worden gebruikt. Als receptionist is een plek aan de receptie niet persé meer nodig. Ontmoet gasten bij de ingang, begeleid hen naar de kamer en doe de check-in onderweg. Of laat ze een kiosk gebruiken om het zelf te doen.

Hotel employee working with cloud hotel software Clock PMS Suite on a tablet Clock PMS Suite on a tablet. The Grand Hotel, Lytham St Annes
Hotel manager using web based Clock PMS Suite on the go using laptop

Aan managers.
Waar dan ook ter wereld.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Als eigenaar of manager bent u niet langer gebonden aan de bedrijfslocatie. Waar u ook bent, een andere stad, een ander land of zelfs een ander continent, log simpelweg in met uw gebruiksgegevens en alles staat tot uw beschikking, van financiële rapporten tot tariefbeheer en alle andere functies. Waar u bent is niet meer relevant.


Wat gebeurt er als de internetverbinding uitvalt?

Niets. Met een tweede internetverbinding is het opgelost. En als die ook uitvalt? Als voor de cloud gemaakte applicatie stelt Clock PMS Suite geen hoge eisen. Een eenvoudige 3G verbinding op een smartphone gebruiken of vandaar delen naar andere apparaten werkt al prima!

Het is snel.

Voor de cloud gemaakte applicatie.
Echt voor de cloud.

Clock PMS Suite is a native cloud based hotel management software system

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Het is geen Windows applicatie die met improvisatie in de cloud werd gezet. Het is geprogrammeerd in Ruby on Rails en gestoeld op HTML5, Amazon EC2 en Bootstrap.

Reactief.
Uiteraard.

The online hotel PMS adjusts to any screen for best view and navigation

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Dankzij toepassing van de laatste technologiën zijn er zeer beperkte systeemvereisten. De intuïtieve interface maakt het beheer van uw accommodatiebedrijf een vloeiend proces, zonder hapering of vertraging.


Waarom een voor de cloud gemaakte applicatie?

Een zgn. 'native cloud applicatie' (NCA) is een softwareprogramma dat speciaal gemaakt is voor gebruik in de cloud en een virtualisatieomgeving. Native cloud applicaties zijn ontworpen, ontwikkeld en toegepast op zo'n manier dat alle voordelen van de cloud- en een virtualisatieomgeving maximaal worden benut.
http://www.techopedia.com/definition/26684/native-cloud-application-nca

Veilig.

Clock PMS Suite is hosted on Amazon Web Services

Gehost door Amazon Web Services.
De beste service provider voor cloudapplicaties. *

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud en wordt gehost door AWS. Men zou allicht denken dat dataopslag in de cloud niet zo veilig is als op een lokale server, achter slot en grendel in een eigen lokaal. Niets is minder waar. Als grootste Cloud-IT omgeving biedt AWS de garantie op 's werelds beste beveiliging van data. Met kenmerken als secure access, ingebouwde firewalls, unieke gebruikers, meerfactor-authenticatie, private subnets en geëncrypteerde opslag is uw data vele malen veiliger dan dat lokaal ooit haalbaar is.

Lees hier meer over de veiligheid van AWS: http://aws.amazon.com/security/

* http://xenlife.com.au/amazon-web-services-remains-top-provider-cloud-computing/

Gegarandeerde continuïteit van het systeem
Wat er ook met uw netwerk gebeurt.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Het blijft doorwerken, ook als uw apparatuur dat niet doet. Als een PC of mobiel apparaat het begeeft of een kabel wordt onderbroken, blijft Clock PMS Suite toch beschikbaar. Gebruik simpelweg een ander apparaat en ga verder met wat u aan het doen was.

Tweevoudige backup.
Verlies geen byte.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Hierdoor kunnen wij nog beter zorg dragen voor uw data. We maken twee verschillende backups van uw database, op twee verschillende servers. De 'hot backup' dupliceert uw data op het moment dat het tot stand komt en een tweede kopie wordt gemaakt tegen het einde van iedere dag. Uw data is dus absoluut veilig, wat er ook gebeurt.

Kostenefficiënt.

Online hotel software does not require expensive servers

Geen krachtmachines.
Werkt op ieder apparaat.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Het is ontworpen zodat het zeer beperkte eisen stelt aan hardware en internetverbinding. Geen nood aan dure servers en operatiesystemen of database licenties. Het werkt al met een eenvoudige tablet, smartphone of eigenlijk haast alles met online toegang.

Cloud based hotel PMS means no software installation

Geen installatie.
Snel geïmplementeerd.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Installatie op uw apparaten is onnodig. Geen testperiodes of opstartproblemen alvorens het live kan gaan in uw bedrijf. U hoeft bij eerste ingebruikname alleen de basisinstellingen van uw account te kiezen.

Web based hotel management systems eliminate expensive system administration

Geen dure systeemadministratie.
Alleen een internetverbinding.

Clock PMS Suite is hotel management software in de cloud. Het benodigd geen krachtige servers of lokale computers of uitgebreide, specifieke instellingen of dure ondersteuning ter plaatse. Het wordt online gehost dus voorzie gewoon een redelijke internetverbinding of zelfs 3G en u bent er klaar voor!


Wat gebeurt er met mijn data als ik niet betaal?

Niets. Het blijft gewoon veilig voortbestaan voor toekomstig gebruik in Clock PMS Suite. En als u beslist dat er geen volgende keer zal zijn, kan u alle belangrijke informatie exporteren naar een .xls of .csv bestand en lokaal opslaan.