Clock PMS Suite. Een hotel management systeem in de cloud //

Geavanceerd tariefbeheer

Terug naar alle kenmerken

Voor ieder pakket of type accommodatie

De tarieven in Clock PMS Suite bieden een flexibele oplossing voor ieder aanbod van accommodatie of samengesteld product. Voer combinaties van kamertype, maaltijden en aanbiedingen in en voeg een tarief toe.

Seizoenen

Voer verschillende seizoenen en hun tarieven in om de prijs voor individuele nachten en het maken van boekingen te automatiseren.

Weekendtarieven

Optimaliseer de bezetting tijdens week of weekend, al naar gelang uw hotel, bijvoorbeeld door op deze zwakkere dagen een arrangement aan te bieden. In één en hetzelfde scherm kan een pakket worden samengesteld door de relevante dagen en prijzen in te geven.

Speciale data en prijzen per dag

Laat uw promoties voor speciale data deel uitmaken van uw tarieven. Stel met de speciale functies van het scherm 'Tarieven' de prijzen voor arrangementen in per dag of bijvoorbeeld voor alle dinsdagen en donderdagen tijdens een specifieke periode.

Aangepaste tarieven

Het uitgebreide tariefbeheer vanuit de achtergrond betekend niet dat de manuele mogelijkheden worden beperkt. Ieder boeking gemaakt aan de balie kan bijvoorbeeld a.h.v. een onderhandeld tarief worden ingegeven. Ook kan korting worden gegeven op het tariefplan, wat op de rekening verschijnt als een negatief bedrag.

Prijzen in verschillende munteenheden

Clock PMS Suite ondersteund een onbeperkt aantal munteenheden voor het aanrekenen van bedragen, het betalingsverkeer en de facturatie. De tarieven kunnen worden toegepast in één van de in het PMS ingestelde munteenheden. Geen conversies of ingewikkelde calculaties meer nodig, gebruik simpelweg het tarief in de gewenste munteenheid en laat gasten betalen zoals zij wensen.

Belastingen

Automatiseer de verwerking van belastingen. Bij het eerste gebruik worden de diverse percentages ingesteld, zonodig zelfs per tarief. Daarna kunnen bij ieder tariefplan verdere belastingen en toeslagen per combinatie van kamertype, maaltijd en zelfs specifieke gast worden ingevoerd. Bij ieder gebruik van het tarief zal Clock PMS Suite deze instellingen toepassen, zonder dat verdere tussenkomst van de gebruiker nodig is.

Tablet displaying multiple online rates managed in Clock PMS Suite

Opbrengst & Omzetbeheer

Terug naar alle kenmerken

Restricties bij het tariefplan

Restricties kunnen worden gebruikt als middel tot beheer van de opbrengsten en maximalisering van winsten. Dit bijvoorbeeld door een minimum lengte van verblijf, aantal gasten, beperkingen van data of minimum aantal bbeschikbare kamers in te stellen. Dit kan per dag en op seizoens- of tariefnivea, voor vrijwel ieder mogelijk scenario. Meer details

Afgeleide tarieven

Gebruik afgeleide tarieven. Voorkom menselijke fouten door het systeem het simpele werk te laten doen, zonder dat er voor ieder(e) kamertype, promotie en segment handmatig prijzen moeten worden ingevoerd. Stel simpleweg het basistarief in en koppel andere tarieven eraan. Daarna hoeft telkens alleen het basistarief te worden aangepast en anderen worden automatisch doorgerekend. Voor grotere flexibiliteit kunnen afgeleide tarieven hun eigen restricties krijgen. Bij een competitieve lokale markt, waar snel reageren van groot belang is, zijn afgeleide tarieven haast onmisbaar.
Meer details

Online boekingsmodule

Behalve op drie verschillende niveau's kunnen aparte tarieven worden ingesteld voor gebruik door de Online boekingsmodule van uw hotel. Dit laatste kan ook uitsluitend op basis van promotiecodes.
Meer details

Promotiecodes

Onderscheid kan worden gemaakt in het aanbod voor specifieke klanten door het gebruik van promotiecodes. Na ingave zal de boekingsmodule de ingestelde speciaaltarieven weergeven.
Meer details

Clock PMS Suite - WRS

Tariefsynchronisatie naar alle kanalen

Alle aanpassingen in Clock PMS Suite van tarieven gelinkt met online kanalen worden daar weerspiegeld, terwijl de ingestelde speciaaltarieven blijvend worden weergegeven bij ingave van promotiecodes in de boekingsmodule. Door deze alleen zo beschikbaar te maken, blijft online rate parity bewaard.

Publiceer uw promoties

Publiceer tijdelijke promoties en kortingen op uw website en maak ze beschikbaar in de online boekingsmodule. Trek een nieuw cliënteel aan met banneradvertenties en mailcampagnes of moedig de loyaliteit van de gasten aan door promotiecodes met specialtarieven voor zowel rechtstreekse als OTA boekers. Het kan allemaal en wel zo gemakkelijk met de functionaliteit in Clock PMS Suite.

Werken met FIT boekingen

De TO Contract en Voucher module in Clock PMS Suite is speciaal ontworpen voor bedrijven met traditionele FIT samenwerkingen. Voeg contractvoorwaarden toe aan het systeemprofiel van een TO, voer verkregen vouchergegevens in en koppel het aan de boeking en het relevante contract. Het systeem zal de informatie verwerken en de facturatie automatisch uitvoeren.