Clock PMS Suite cloud Hotel Managemen System Clock PMS Suite

De voordelen van een moderne cloud oplossing en nog zo veel meer

Operationeel beheer

Hotel management voor alle aspecten

U verwacht dat het gebruik van een professioneel PMS zorgt voor efficiënt beheer van uw hotel en een memorabele dienstverlening voor uw gasten. Clock PMS Suite biedt een zeldzame combinatie van uitgebreide functionaliteit en intuïtief, eenvoudig gebruik. Heldere schermen, duidelijke knoppen en strakke menu's, allemaal gemaakt voor eenvoud en overzichtelijkheid. Alles is binnen bereik van een paar kliks en een misstap is al vlug hersteld.

Het hotel management systeem dat taken vereenvoudigd

Clock PMS Suite is ontworpen om werkmethodes eenvoudiger en efficiënter te maken. Dit kan worden bereikt door het verband tussen de verschillende onderdelen te vergroten, mede om het gebruik ervan intuïtiever te maken. Een boeking bevat niet alleen de reserveringsgegevens, ook de (lopende) rekening, het profiel van de gast, een bedrijfsachtergrond en de housekeeping status van hun kamer zijn erin opgenomen en zo altijd binnen handbereik. Alle andere belangrijke elementen, zoals rapporten, statistieken, tariefbeheer en tariefoptimisatie zijn vindbaar vanuit hetzelfde hoofdmenu. De krachtige kenmerken van Clock PMS Suite reiken van het gast- en reserveringsbeheer, langs front desk beheer en housekeeping, tot aan tariefplannen en het beheer ervan, financiële en operationele rapportering en commissieafhandeling en contractbeheer. De uiterst gebruiksvriendelijke interface zorgt voor eenvoudig navigeren, om alle vesrchillende taken eenvoudig te kunnen uitvoeren. Dankzij de cloud hosting en de grote compatibiliteit van het programma, kunnen u en uw medewerkers de diensten flexibel en zonder vertraging uit te voeren, zoals voorheen onmogelijk.

Verkoop online

Zie de reserveringen binnenstromen in de software

Uw gasten zijn online. Ontmoet hun daar met de boekingsmodule van Clock PMS Suite, naadloos aangesloten op de hotel website. Stel gasten in staat om met hun smartphone of tablet in real time beschikbaarheid te controleren, een specifieke kamer of kamertype te boeken of een code te gebruiken voor toegang tot afgeschermde tarieven, om daarna te boeken met credit card of PayPal.

Een online hotel management systeem dat uw kamers verkoopt

Bij Clock weten we hoe belangrijk internet reserveringen zijn geworden. Daarom is Clock PMS Suite uitgerust met een zeer uitgebreide boekingsmodule, compleet met verkoop van extra's en bestelfaciliteit voor cadeauvouchers. Met deze module is Clock een gecertifieerde Tipadvisor TripConnect Partner en dit staat u toe om rechtstreekse boekingen tot stand te brengen vanuit de bestaande aanwezigheid op Tripadvisor. De veelzijdige boekingsmodule is de ultieme manier om uw website te benutten als belangrijkste promotor van het bedrijf, voor het aantrekken van meer rechtstreekse reserveringen, in lijn met uw doelstellingen. Persoonlijke en zakelijke promotionele codes, directe hyperlinks tot in de module voor speciale tarieven en kortingen, rechtstreeks relatiebeheer per email, een duidelijk boekingsproces in 3 eenvoudige stappen en een beveiligde betaalfaciliteit, compatibel met de PCI DSS regelgeving, geven u samen de ultieme oplossing voor het eigen boekingskanaal. De bestelfaciliteit voor vouchers stelt u in staat om de diverse diensten verkrijgbaar te maken op de site in cadeauvorm, voor het genereren van extra omzet, zonder uw tussenkomst!

Verkoopbeheer

Rechtstreeks vanuit het hotel management systeem

Verkoop kamers via allerlei kanalen en beheer dit vanuit één centrale plek met het ingebouwde channel management van Clock PMS Suite. Selecteer welke tarieven online mogen verschijnen en waar, met welke restricties en distribueer ze zo bij eigen kanalen en honderden potentiële tussenpartijen. De channel manager stuurt constant de voortdurend gesynchronisserde beschikbaarheid uit.

Geavanceerde channel manager inbegrepen in uw hotel software

Clock PMS Suite zou niet compleet zijn zonder een volledig geïntegreerde, geavanceerde Channel Manager. Dit onderdeel van de software verbindt uw bedrijf met uw selectie uit meer dan 350 OTA en andere online kanalen en synchroniseerd de prijzen en beschikbaarheden automatisch. Maar dat is niet alles. De interface in Clock houdt rekening met de gekozen en ingestelde regels voor tariefbeheer en prijsrestricties en past ook deze toe op de online verkoop. Dit zorgt voor het naadloos openen en sluiten van kamers op zowel uw eigen verkoopkanalen als eldres, eventueel onafhankelijk van elkaar en aan de hand voor de precieze, door u gekozen instellingen.

Misschien is het belangrijkste kenmerk van het channel management in Clock PMS Suite juist dat, namelijk dat er geen enkel, extern programma of site aan te pas komt. In plaats van een koppeling tussen diverse systemen van diverse aanbieders geeft Clock u één plaats voor al het beheer van beschikbaarheid, tarieven en restricties, met real time koppeling naar alle kanalen. Log in op Clock en u heeft alles binnen onmiddelijk handbereik!

Engageer gasten

Geef hen meer controle over hun verblijf

Clock PMS Suite stelt u in staat om op verschillende manieren gasten te binden met contact en activiteiten. Met het self service portaal kunnen zij hun boeking aanpassen of betalen, het hotel informeren over hun locatie , in- en uitchecken en nog veel meer. Tijdens het verblijf genieten ze van de mobile room service en geautomatiseerde emails vertellen hun voor en na het verblijf over alles van voorwaarden tot recensieverzoeken en wat u ook verkiest. Dit met doorlopend en gedetailleerd beheer van deze mogelijkheden.

Het property management system en de dienstverlening

Een hotel management systeem zorgt niet alleen voor werkstructuur en een toename in efficiëntie. In de hospitality-sector staat de gast altijd centraal en de belangrijkste taak van zowel medewerkers als software is het verzorgen van een optimale dienstverlening. Om dit te bereiken benodigd het PMS achter de schermen o.a. gecentraliseerde data, real time beschikbaarheid en uitgebreide gastprofielen.

Door een deel van de software te delen met gasten, gaat Clock PMS Suite verder dan andere hotel management systemen. Dit dankzij het self service portaal voor gasten, waar zij informatie uitwisselen met het PMS, zonder de integriteit hiervan te compromiseren. De gast benut deze functionaliteit op een eigen apparaat, vóór, tijdens of na aankomst, een veel flexibelere en completere oplossing dan een kiosk in de hotel lobby. Het portaal is een communicatiekanaal waar gasten, al naar gelang uw gekozen instellingen, kunnen inchecken, een kamer selecteren, hun tarieven en rekening inzien, betalen, uitchecken, veranderingen aanvragen en een interne recensie achterlaten. Gasten die eerder verbleven worden met naam begroet en zien in welke kamer ze eerder verbleven. In een notedop: Clock PMS Suite overtreft de verwachtingen van uw gasten en verhoogt het dienstverleningsniveau, zonder extra activiteiten voor uw bedrijf.

In de cloud

Uw beste keuze voor een hotel PMS in de cloud

Om meer dan één reden is een keuze voor hotel management in de cloud de beste. Dit is met toegang tot het internet eenvoudig bereikbaar vanuit het hele hotel of zelfs de wereld. Het vereist geen installatie of aangepast lokaal netwerk, waardoor er sprake is van eenvoudiger onderhoud van daarmee tevens budgetvriendelijkere diensten. Uw data is veiliger bij een gerenommeerde cloud provider dan op lokale servers. Die van Clock bieden betrouwbare en snelle toegang tot uw hotelbeheer en stellen u in staat tot vlug handelen.

Hotelbeheer in de cloud

Clock PMS Suite is een cloud hotel management systeem en heeft alle voordelen van toepassing van de laatste technologiën. Het is compatibel en bruikbaar met ieder modern Android, iOS, Windows, Mac OS of ander apparaat met internettoegang. Het vergt geen enkele installatie, onderhoud of lokaal beheer. Clock software zorgt op de achtergrond voor probleemloos gebruik, het enige wat u rest is inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord.

Traditionele hotel manegement systemen worden lokaal geïnstalleerd op een server en deze IT infrastructuur moet worden onderhouden door een specialist. In geval van bijvoorbeeld hardwareproblemen en computervirussen is tijdrovende herinstallatie van software vaak nodig, waarbij het systeem urenlang buiten dienst kan zijn. Het gebruik van een cloudoplossing voorkomt dergelijke zorgen, wat er ook met de lokale hardware of het netwerk gebeurd, het PMS blijft beschikbaar!

Betaal slim

Geen kosten vooraf.
Betaal alleen voor wat wordt gebruikt.
Geen verplichtingen.

Prijzen vanaf

€45

per maand

Gratis Testversie

Evalueer Clock PMS Suite vrijblijvend online en ontdek de mogelijkheden

Vraag de experts

Onze helpdesk en klantendienst zijn er altijd om u verder te helpen