Clock Software's

Hotel serviceportaal en app

Handig. Gastvrij. Tijdbesparend.Verhoog gasttevredenheid en voeg nieuwe omzetstromen toe.

Mobile check-in

Mobiele check-in

Serviceportaal voor Gasten

Serviceportaal voor Gasten

Eén geheel met Clock PMS Suite

Eén geheel met Clock PMS Suite

Volledig digitale check-in

Credit-card pre-autorisatie* & garantie

Stap 1: Een automatische email vraagt gasten om garantie en gegevens. Verkrijg zo de credit card voor pre-autorisatie en het email adres. De PCI DSS omgeving van de Clock PMS Suite app biedt hotel en gast het nodige handelen in vertrouwen.

Kamer kiezen of toewijzen

Stap 2: Gasten krijgen een kamer toegewezen of kunnen deze eventueel zelfs selecteren. Hier kunnen ze ook speciale verzoeken opgeven.

Zelf-registratie & e-Sign

Stap 3: Gasten kunnen zelf registreren in de aanloop naar hun verblijf, voor een gastvrijere en kortere check-in bij aankomst. Alleen de sleutel moet nog worden verkregen en dat kan eventueel ook allemaal met de unieke Clock kiosk.

Laat gasten hun boeking beheren vóór aankomst

Onmiddelijk extra omzetstromen

Create extra revenue from the word go

Kamer upgrade

Biedt gasten het hogere kamertypes aan tegen een speciaal tarief. Clock PMS Suite kan automatisch de relevante upgrades weergeven en gasten upgraden eenvoudig met de Guest Service Web App.

Extra diensten

Gasten kunnen extra diensten en producten bestellen vóór en tijdens het verblijf. De Guest Service Web App maakt zelfs het meteen betalen eenvoudig.

Vroege check-in*

Met de functie vroeg inchecken kan omzet worden gegenereerd uit een veervoorkomend fenomeen, terwijl de gast tegemoet wordt gekomen.

*Binnenkort beschikbaar

Nog behulpzamer met de virtuele conciërge


Laat de homepage van de Guest Service Web App de rol van een virtuele conciërge spelen. Publiceer allerlei informatie, links, hints en suggesties en help gasten hun trip te plannen, voor een nog beter verblijf!

Online diensten voor in het hotel


Digitale room service

Aantrekkelijk weergegeven menu's en promoties zorgen voor een toename in room service verkoop. Bestellingen vanaf een smartphone, tablet of smart TV worden afgehandeld zoals gebruikelijk en kunnen direct betaald of op de kamer aangerekend worden.

Digitale room service

Online tafelreserveringen

Een tafel in het restaurant kan worden geboekt met de Web App. Het is een ontzorgende en doeltreffende functie voor zowel de gast als de leidinggevende die een planning moet voorzien.

Online tafelreserveringen

Controleer de rekening

De informatie in de Web App is altijd up-to-date, ieder item op de rekening is hier zichtbaar zodra aangerekend. Gasten zijn zo van tevoren op de hoogte van bijvoorbeeld te betalen stadsbelasting en ook kan men hier bedrijfdgegevens invoeren, voor een al met al vlottere check-out voor iedereen!

Self check-out voor gasten met wat haast en de moderne 'stille' reiziger

Online betalingen - Handig en veilig.

De Guest Service Web App laat gasten veilig online betalen. Clock PMS Suite biedt de nodige PCI DSS gecertificeerde omgeving, in samenwerking met dienstverleners als Adyen, PayPal, WorldPay, Sofort, etc.


Self check out

Beoordelingen en recensies

Met de Web App kunnen gasten een eenvoudige beoordeling of volledige recensie ingeven. Deze feedback kan worden ingezet om diensten te verbeteren of zelfs een euvel te verhelpen terwijl de gasten er nog zijn!


Beoordelingen en Feedback

Download de factuur

Gasten die een factuur benodigen kunnen deze simpelweg (alsnog) downloaden van Web App of vandaar naar privé of bedrijf laten doorsturen.


De rekening verkrijgen

Mooi om te zien en handig voor gebruiker en beheerder!

Een look & feel die past bij uw bedrijf

Een look & feel die past bij uw bedrijf

Naast goede functies hangt het gebruik van een Web App af van een passend ontwerp. Kleurenschema en afbeeldingen kunnen naar huisstijl worden aangepast en social media koppelingen en veel teksten naar keuze, alles om de gebruiker te verleiden! Lees meer.

Guest self service portal

Download. Installeer. Volg een link.

De mobiele Web App van Clock PMS Suite is een lust, niet een last. Downloaden en installeren zijn niet nodig. Gewoon een 'plek' die letterlijk en figuurlijk waarde toevoegt voor u en uw gasten, bereikbaar met een eenvoudige link.

One with Clock PMS Suite

Eén met Clock PMS Suite

De Guest Service Web App maakt integraal deel uit van Clock PMS Suite. De info beschikbaar voor gasten is de info van het systeem zelf, altijd up-to-date. Er is geen overdracht of synchronisatie. En dit alles zonder menselijk opvolgen (behalve de verzoeken tot wijzigen boeking), echt helemaal vanzelf!

Sign up for a free demo account now!
No strings attached.