Evolutie in hotelsoftware: het ‘digitale verblijf’ van de toekomst. Brugge - Londen, 1 december 2016

Evolutie in hotelsoftware: het ‘digitale verblijf’ van de toekomst.

Clock: De introductie op de Nederlandstalige markt van allesomvattende hotel management software van de volgende generatie op Amazon servers, inclusief o.a. kamerdistributie en online gastenportaal, kiosk voor de lobby, beheer van taken & evenementen en eigen kassa.

Na ruim 4 jaar ontwikkeling en met inmiddels al meer dan 500 actieve gebruikers wereldwijd maakt ‘Clock PMS Suite’ zijn officiële opwachting in de lage landen, lokaal vertegenwoordigd door hotelevate uit Brugge.

Met Clock krijgen accommodatiebedrijven groot en klein eindelijk de beschikking over een geïntegreerd, online systeem voor het complete dagelijks beheer dat veel minder dan voorheen afhankelijk is van koppelingen met software van derde partijen. Clock staat ondermeer in voor het ‘digitale’ contact met gasten, zowel vóór als tijdens en na het verblijf, zonder dat zij hiervoor steeds nieuwe apps moeten installeren.

Met de eveneens geïntegreerde en ook voor kleinere hotels betaalbare kiosk krijgt men de mogelijkheid om dezelfde diensten te bieden als elders in de sector al langer het geval, in antwoord op het verlangen van gasten om snel en eenvoudig te kunnen beginnen aan hun reis en verblijf.

De CEO van het Britse Clock software Ltd, de heer Krasimir Trapchev, reageert trots:

"Terwijl Clock PMS Suite al wordt ingezet door toekomstgerichte accommodatiebedrijven in ruim 50 verschillende landen, bemerken we een concentratie van interesse uit Nederland en Vlaanderen. We zien met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met hotelevate in deze naar traditie vooruitstrevende markt. Ook hier biedt Clock hoteliers eindelijk het allesomvattende, online PMS dat zij verdienen!"

Verdere inlichtingen:

Steve Bliekendaal- Clock by hotelevate

hotelevate (hotelligent BVBA)

Steve Bliekendaal

+32 (0)473 57373
clock@hotelevate.nl